Farmakonomelev på Middelfart eller Fredericia Axeltorvs Apotek

Elever & studiejobs
Oprettet 15. januar 2018
Ansøgningsfrist: 25-02-2018
Ansættelse: Løbende

 

Farmakonomelev?  -  Fordi mennesker aldrig går af mode!

Middelfart og Fredericia Axeltorvs Apotek søger i alt 4 farmakonomelever med start 1. september 2018.

Farmakonomuddannelsen er en afvekslende og udfordrende uddannelse, hvor du lærer om sundhed, sygdom og lægemidler. Har du interesse i mennesker, formidling, salg, kan lide IT og indgå i et team så er uddannelsen noget for dig.

 

Vi kan tilbyde dig en spændende og sjov hverdag i en stor organisation med masse af gode kollegaer, som  har faglighed, kvalitet og humor i højsædet.

 

Adgangskravene er en gymnasial uddannelse (STX, HF, HHX, HTX), social- og sundhedsassistentuddannelsen med dansk C, naturfag C og engelsk D eller udenlandske eksaminer, sidestillet med dansk gymnasial eksamen.  Der er løn under den 3 år lange uddannelse, som foregår dels på apoteket, dels på skolen i Hillerød.

 

Læs mere om farmakonomuddannelsen på www.farmakonomuddannelsen.dk eller på www.apotekskarriere.dk.

 

Vores værdier på arbejdspladsen er; Viden, engagement og nytænkning. Vi lægger vægt på, at du beskriver dine kompetencer indenfor disse værdier i din ansøgning. Ansøgning med relevante bilag fx CV, referencer samt eksamensbeviser sendes til: 047pp@apoteket.dk (Middelfart), 223aa@apoteket.dk (Fredericia)

 

Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi indkalder løbende til en introsamtale og afholder den formelle jobsamtale derefter.

 

Du er velkommen til at henvende dig til apoteker Tine Klingsten Nielsen eller kontakt elevansvarlige Maja (Middelfart) på 64417743 eller Lonni (Fredericia) på 75923800 eller komme ind på apoteket til en snak.

 

Læs mere om os på www.middelfartapotek.dk eller www.Axeltorvsapotek.dk eller finde os på facebook under middelfart apotek /axeltovs apotek.

 

Vi glæder os til at få dig med på holdet

Bilag
axeltorv.pdf
2467.623kb
Download

Middelfart og Fredericia Axeltorvs Apotek

Type:
Elever & studiejobs
Lokation:
Middelfart og Fredericia
Ansøgningsfrist:
25-02-2018
Ansættelse:
Løbende
Stillingstype:
Farmakonomelever
Del annoncen