Farmaceut? - Glostrup Apotek inviterer på kaffe

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 30-03-2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Brænder du for dit fag, apoteksarbejdet og udvikling af sektoren? Så er du måske den kollega, vi ønsker os!

Farmaceuten, vi søger, elsker ligesom os at gøre en forskel for kunden - at se deres behov og finde den rette løsning i form af rådgivning, produkter eller sundhedsydelser. Erfaring med den gode kundeoplevelse er en fordel. Vi værdsætter gå-på-mod, smittende arbejdsglæde og vidensdeling til gavn for kollegaer og kunder. 

Hos os får du 7 stærke farmaceutkollegaer og indgår i farmaceutteamet. Vi prioriterer faglige sparring og udvikling højt, fx mødes vi hver måned i FFF (farmaceut fagligt forum) og én gang i kvartalet går vi spadestikket dybere med apotekets faglige udvikling. Ansvarsområder fordeler vi efter ønsker og kompetencer. Vi sammensætter dit introforløb og træning efter din erfaring, så søg gerne uanset om du har erfaring eller er nyuddannet.

Glostrup Apotek er et stort hus med mange muligheder. Her kan du udvikle dig og styrke din karriere sammen med apoteket. Vores mission er at skabe en bedre sundhed for alle gennem stolte og glade medarbejdere med høj fokus på viden og kvalitet.

Vi tilbyder en fastansættelse med en arbejdstid på 130-160 timer efter nærmere aftale. Tiltrædelse: 1. marts eller efter aftale. Da vi er liste A vagtapotek indgår en ugentlig aftenvagt, vagt hver 4. weekend samt 2-3 helligdagsvagter på et år. 

Kom forbi til en kop kaffe og se om vi er et match eller send din ansøgning samt CV til souschef Hanne Høje Jacobsen på 109hhj@apoteket.dk. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. 

 

Glostrup Apotek er et af et landets største apoteker med ca. 100 medarbejdere fordelt på apotek med filial, magistrel produktion og maskinel dosispakning. Glostrup Apotek er et vagtapotek og anvender PharmaNet, samt har robot. Apoteket er desuden uddannelsesapotek for farmakonom- og farmaceutstuderende og er en del af NUAP, Netværk for udvikling af apotekspraksis.

Glostrup Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Glostrup Apotek
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Farmaceut
Del annoncen