Næstved Løve Apotek søger Farmakonom(er) til Næstved og Slagelse

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 27-04-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Løbende

Vi søger 2 farmakonomer som har lyst til arbejde på to dynamiske provins Apoteker. Apoteket i Næstved og i Slagelse (filial).

I Næstved har vi 3 Apoteker,Løve Apoteket åp Axeltorv, Næstved Storcenter og vores nyoprettede filial i Fensmark - Fensmark Løve Apotek.

Farmakonomen vi søger tii Næstved, vil primært arbejde i Næstved og Farmakonomen som vi søger til Slagelse Løve Apotek, vil primært arbejde i Slagelse.

Næstved Løve Apotek er et stort provins apotek som ligger i hjertet af Næstved.

Vi består i dag af et stort teams på 35 medarbejder  hvor vi hjælper hinanden og er gode kollegaer,  og vores motte er :"at det skal være sjovt at være på arbejde".

Vi er fleksible med arbejds tider, vi har et højt fagligt niveau, Vi er service orienteret - kunden er i centrum og vi arbejder i selvkørende teams, hvor medarbejderne kan tage selvstændige beslutninger.

Timetal og ansvarsopgaver aftales ud fra dine ønsker og kvalifikationer. 

Vi har Apostore robotter på alle vores apoteker. Vi er akkrediteret efter DDKM. Vi anvender PharmaNet og vi er medlem af kæden A-apoteket. 

Slagelse Løve Apotek ligger i hjertet af Slagelse / Centrum ... 5 min gang fra Slagelse Station. Slagelse Løve Apotek ligger i Vest sjællands centeret som er moderniseret Center med mange forskellige specialbutikker.

Vi kan tilbyde 2 farmakonom stillinger med faglig udvikling, mulighed for masser af jobfunktioner, herunder undervisning af farmakonom studerende, A-apotekets kampagner, kvalitets ansvarlig og Vaccination.

Er jobbet noget for dig? så kontakt Apoteker Jacob Hjelme på 51602126 / mail :012jh@apoteket.dk  .. Så gir jeg kaffen

Send din ansøgning til : 012jh@apoteket.dk

 

 

 

 

 

 

Næstved Løve Apotek - Slagelse Løve Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Næstved og / Slagelse
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Løbende
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen