Farmaceut eller farmakonom søges til lederstilling på Kongelig Hof Apotek

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 11-03-2024
Ansøgningsfrist: Ikke angivet
Ansættelse: Efter aftale

Vi har en ledig stilling som afdelingsleder på Kongelig Hof Apotek i centrum af København. Timetal 160 timer pr. måned eller efter aftale. 

Apoteket Rosen, Kongelig Hof Apotek og Virum Apotek er vores 3 hovedapoteker. Desuden har vi 3 større filialer også centralt i København. Vi arbejder i høj grad med selvledelse, så de enkelte afdelinger har stor frihed til at tage ansvar for, hvordan dagene planlægges bedst muligt.

Som leder vil du blive tilbudt et skræddersyet ledelsesforløb, sammen med de øvrige afdelingsledere, som du får certifikat på. Kurset køres af et eksternt konsulentfirma som er kendt i apoteksbranchen. 

Du har måske allerede en lederstilling på et apotek eller har så meget erfaring fra apoteksbranchen at du nu er klar til større ledelsesudfordringer. 

Som daglig leder bliver du en del af den samlede koncernledelse, som består af afdelingslederne, apotekschefen og apotekeren. Vi holder ugentlige ledelsesmøder. Du vil blive leder for 6 ansatte.

Du tager et stort ansvar for afdelingen og er bagerste mand, når situationen kræver det. Vi forventer at du er fagligt dygtig, er løsningsorienteret og er god til selvledelse og til at samarbejde med dine kolleger, så I som samlet team fremstår professionelle.

Om du er farmakonom eller farmaceut er du velkommen til at søge stillingen. Vi har både dygtige farmakonomer og farmaceuter i vores ledelsesgruppe. Har du planer om på sigt at blive apoteker har du her muligheden for at lære det der skal til for at kunne søge en apoteksbevilling. Du vil få rig mulighed for at sparre med dine lederkolleger.

Hvis du vil høre nærmere om stillingen kan apotekschef farmaceut Birgit Weinreich Rask kontaktes på telefon 35 81 75 00 eller via mail. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende. CV og ansøgning sendes pr mail til 341br@apoteket.dk.  Mærk din ansøgning ”lederstilling” 

Apoteket Rosen har følgende enheder tilknyttet: Kongelig Hof Apotek, Virum Apotek, Hamlets Apotek, Husum Bypark Apotek og Fasan Apoteket. Alle enheder er nyindrettede og vi arbejder med den nyeste teknologi. Vi har fuldt integreret intranet og arbejder så vidt muligt papirløst. Vi er DDKM akkrediteret. Vi er medlem af Pharma+. Vi uddanner farmakonomelever og har farmaceutstuderende på studieophold.

 

 

 

 

Kongelig Hof Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Kongelig Hof Apotek
Ansøgningsfrist:
Ikke angivet
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmaceut
Farmakonom
Del annoncen