Farmakonom til Faaborg Løve Apotek – En del af Løve Apotekerne Syd- og Midtfyn

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 24-04-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Løbende

Er du på udkig efter fantastiske kolleger og kan du se dig selv som en del af en stor koncern bestående af tre hovedapoteker og to filialer, med mange spændende opgaver og projekter i pipelinen? Så kig her:

Løve Apotekerne på Syd- og Midtfyn er en moderne veletableret apotekskoncern bestående af tre apoteker i Ringe, Svendborg og Faaborg samt to apoteksfilialer i Føtex Svendborg og i Hesselager. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet, fremragende service og faglig ekspertise til vores kunder. I den forbindelse søger vi en engageret og selvstændig farmakonom til at varetage rollen som team-makker med apotekets salgs- og kædeansvarlige farmakonom. Som farmakonom hos os vil du have en central rolle i vores daglige drift.

Den ledige stilling er primært på Faaborg Løve Apotek men hvis du har ønske om at arbejde i andre af koncernens afdelinger, er det også en mulighed.

 

Primære ansvarsområder:

Som en del af salgs- og kædeteamet vil du være samarbejdspartner og stedfortræder for din kæde- og kampagneansvarlige farmakonomkollega samt ansvarlig for betjening af kunder ved skranken, og sikring af en effektiv og professionel kundeserviceoplevelse. Det forventes, at du kan bevare roen i travle situationer, kommunikere klart og tydeligt med kunderne og sikre, at alle forespørgsler og udfordringer bliver håndteret effektivt. Der er også mulighed for at afveksle mellem mange forskellige opgaver og ansvarsområder, fx. vaccination, logistik, forsendelse og SoMe-aktiviteter hvis det er der du kan gøre en forskel.

Om dig:

Du er ansvarsbevidst, detaljeorienteret og møder på arbejde med positiv energi og godt humør. Din passion for omsorgssalg og den gode kundeservice skinner igennem, hvad enten du arbejder selvstændigt eller i et team. Derudover er du teamorienteret og trives med at samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper og afdelinger.

Om os:

Løve Apotekerne Syd- og Midtfyn er solidt forankret i lokalsamfundet og lever op til visionen at være en engageret leverandør af lægemidler og sundhedsydelser i det primære sundhedsvæsen lokalt. Vi tilbyder dig en spændende mulighed for at blive en del af vores koncern, hvor du vil opleve et unikt arbejdsmiljø med højt til loftet og stor selvstændighed under ansvar. Hos os vil du få adgang til en bred vifte af udviklingsmuligheder gennem kurser og træning, der vil hjælpe dig med at vokse både personligt og fagligt. Vi sætter fokus på at der er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. 


Formalia og rekrutteringsprocessen:

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende, og vi opfordrer kvalificerede kandidater til at ansøge hurtigst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen som en del af teamet hos Faaborg Løve Apotek - Løve Apotekerne Syd- og Midtfyn.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Souschef Ehlimana Spahic på e-mail 035es@apoteket.dk eller på telefon 31 66 94 53

Faaborg Løve apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Faaborg Løve Apotek
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Løbende
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen