Linde Apoteket søger en dygtig farmakonom

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 11-03-2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Kan du bidrage til et godt humør, har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med et højt fagligt niveau og er du fleksibel og hjælpsom, så er dette job måske noget for dig?

Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring har ingen betydning for at søge hos os, da en grundig oplæring altid følger med. Vi vil være med til at udvikle din karriere, når vi kender dine ønsker og interesser. Du kommer til at indgå i teamet, der håndterer logistik, forsendelse og dosisdispensering samt skranke ekspedtioner. 

Linde Apoteket er et rart byapotek med en fast, rigtig dejlig kundekreds. Vi er et godt team, hvor der er plads til humor i hverdagen. Vi tager ansvar for os selv, hinanden og apoteket som helhed. Vi er et apotek med fokus på samarbejde og arbejdsglæde, og vi sætter fagligheden højt. Apoteket er igang med en fuld renovering som forventes at starte efter sommerferien, hvor vi bl.a. er i gang med at få intalleret en robot og derudover får apoteket en gennemgribende moderinsering på inventaren. Det vil bidrage til en top moderne apotek og til en god arbejdsplads. Du har også mulighed for at være en del af den proces og udvikling og dermed sætte dit præge på apotekets fremtid. 

Stillingnen er en fastansættelse med 120-160 timer pr. måned. Tiltrædelse snarest muligt. 

Fanger dette din interesse, så kontakt gerne apotekeren Ali Al-Hussainy til et uforpligtende møde omkring stillingen. Ansøgning og CV sendes til 338as@apoteket.dk, som vil blive behandlet løbende og med fuld fortrolighed. 

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

 

Linde Apoteket, København

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
København Linde Apoteket
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen