En fantastisk kollega og Farmakonom til Vejlby Apotek

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 20-03-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Løbende

Vi søger en frisk, ansvarsbevidst og engageret Farmakonom, som er klar til at blive en del af vores gode og velfungerende fællesskab.

Vi ved at du har nogle spændende kompetencer i bagagen og vi søger dig med den rigtige, positiv attitude og lyst til at være med

Hvis du først bliver færdig til sommer, er det også ok: vi har ikke travlt, vi søger dog den rigtige kollega der passer godt i vores gode fællesskabet.

Stillingen er fast, i fuld tid eller deltid, det kan vi finde ud af sammen. 

Vi er ca. 40 kollegaer unge og ”tidligere” unge som har det rigtig godt sammen, både på arbejde i vores 4 afdelinger og efter arbejde med mange muligheder for sociale samvær.

Vi lægger stor vægt på work-life balance, derfor har vi bl.a. ”normale åbningstider” med korte lørdage og ingen søndagsåbning og ingen alene arbejde. 

Vi kan fortælle evt.meget mere foran en uforpligtende kop kaffe. Ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål eller andet du gerne vil have afklaret, er du meget velkommen til at kontakte apotekeren Cesare Cota (mail: 178cc@apoteket.dk eller mobil: 22759141), souschef Samer Dekmak (mail: 178sd@apoteket.dk eller mobil 42721413), ledende farmakonom Camilla G. Jakobsen (mail: 178cg@apoteket.dk eller mobil:22376665).
Alle henvendelser behandles naturligvis i fuld fortrolighed.

Om Vejlby Apotek

Koncernen består af hovedapoteket i Vejlby-Risskov, en filial i Veri Center, en filial i Lystrup og en filial i Egå. Alle enheder er topmoderniserede og har robot. Der er gratis parkering ved alle afdelinger og gode transportforbindelser. Vi er uddannelsesapotek for farmakonomelever og farmaceutstuderende, vi vaccinerer og er akkrediteret i henhold til DDKM. Vi bruger C2 og er medlem af A-apoteket, hvor apotekeren sidder i bestyrelsen.

Læs mere om Vejlby Apotek på: https://www.vejlbyapotek.dk/ , på Facebook  og Linkedin.

Vejlby Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Vejlby Apotek Koncern
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Løbende
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen