Farmakonom søges

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 21-03-2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Hurtigst muligt

Er du farmakonom – ung, gammel eller midt i mellem – erfaren eller nyuddannet, så har vi en plads til dig.  
En af vores kollegaer har valgt at søge nye udfordringer udenfor branchen, så nu har du muligheden for at blive en del af vores team. 
Vi søger en kollega, der trives i både den direkte og telefoniske kundekontakt – som finder de faglige udfordringer i at pakke en skibskiste eller taksere forsendelser til Læsø. Alt i alt, skal du kunne se dig selv i de fleste funktioner både foran, i og bagved skranken. 
 
Frederikshavn Svane Apotek er et stort hus, hvor du får 47 nye kollegaer. Vi er en blandet flok af apoteksfaglært og ikke-apoteksfaglært personale, der fordeler sig på Svane Apoteket, Rådhusapoteket i byens Føtex og dosispakkeapoteket. Din hverdag bliver fordelt på Svane Apoteket og Rådhusapoteket. Vi har lettere til grin end tårer og vi møder sammen dagen med en indstilling om at skabe værdi for både kunder og kollegaer. 
 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 
Timeantal: 30-37 timer ugentligt eller efter aftale 
 
Send en ansøgning med CV til apoteker Steen Holm på 313sh@apoteket.dk og fortæl os, hvorfor du er den helt rigtige til stillingen. Eller ring for en uforpligtende kop kaffe, hvis du bare gerne vil fornemme om vi er det rigtige match til dig. 
 
Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet diskret.  

Frederikshavn Svane Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Frederikshavn Svane Apotek
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen