Farmakonom

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 15-04-2024
Ansøgningsfrist: Efter aftale
Ansættelse: Efter aftale

Kære Farmakonomstuderende 
 
 
Alt godt med den kommende eksamen. 


Du bliver farmakonom i en spændende tid. Apoteket er i forandring. Der er øget fokus på trivsel, faglige kompetencer og den mentaliserende tilgang. Apotekets sundhedsydelser er i udvikling. Salg af frihandel matches i stigende grad op af salg af samtaler om viden, vaner og vanskeligheder, af vaccination, mv. Bliv hængende og giv dit bidrag til en stærk fælles fremtid på apotek. 

Vi på apotekerne og kunderne har virkelig brug for dig.  

Det gælder også på Aarhus Marselisborg Apotek. Vi er en skøn broget flok, der formår at arbejde sammen på bedste vis. Vi er fælles om det meste, på tværs af uddannelse og anciennitet. Alle faglærte tager del i kundeekspedition, udfører sundhedsydelser og har fokus på omsorgssalg, dog uden brug af KPI og SoMe. Vi griner, græder og fester sammen.  
 
Vi har hus over hoved, på seks enheder, i Aarhus Syd og Skanderborg Nord. 
 
Vi har organiseret vores arbejde på en måde der tillader en høj grad af fleksibilitet Vi arbejder alle efter et fast skema, har en fast ugentlig fridag, kort lørdagsvagt hvert 2. uge og en weekend-vagt hvert 6. eller 12 uge, efter eget ønske. Fem ud af seks enheder lukker kl. 17 på hverdage.  
 
Tag fat på os, hvis du kan du se dig selv i et sådan professionelt fællesskab. Vi tager en samtale, hvor vi er nysgerrige på dig. Hvor vi vil fortælle om vores mange initiativer der skaber en god arbejdsplads: f.eks.: ‘Kaffe på kant’, ‘Walk&Talk’ og ´Mobilitets-tillæg’ mm. Vi vil også komme omkring vores sociale aktiviteter. 
 
Vi håber at høre om dig. Håber at møde dig, eventuelt udenfor apoteket af hensyn til anonymitet. Skriv til souschef Lilian Madsen eller souschef Caroline Dencker på 241as@apoteket.dk. Alle ansøgninger behandles diskret. Del/fuldtid efter aftale.  
 
 
Held & Lykke med eksamen 
 
 
PS: Er du allerede farmakonom er du også meget velkommen hos os. 
 

Bilag
Aarhus Marselisborg Apotek - Farmakonomstuderende - April 2024.pdf
97.281kb
Download

Aarhus Marselisborg Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Aarhus Marselisborg Apotek og tilhørende enheder
Ansøgningsfrist:
Efter aftale
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen