Elev på apotek - farmakonomelev

Farmakonomstuderende
Sidst opdateret 19-04-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: 01-09-2024

Elevplads på apotek

Brænder du for at arbejde med mennesker, medicin, forebyggelse og sundhed, og ønsker at være en del af et stort team på Østerbro, så har vi en elevplads til dig.  

Som farmakonomelev på apotekerne på Østerbro vil du være med til at rådgive den danske befolkning om sundhed, sygdom og lægemidler. Det kræver både høj faglighed og viden at uddanne sig til farmakonom – men det kræver i lige så høj grad et omsorgsgen, fordi du hver dag er i kontakt med mange mennesker, der har brug for personlig vejledning.

Med en elevplads hos os bliver du på tre år uddannet til farmakonom. Med uddannelsen opnår du en høj kompetence indenfor rådgivning om og kvalitetssikring af lægemidler. Du vil som elev blive en del af sundhedsvæsnet, og aktivt deltage i formidlingen af information om medicin til forbrugeren.

Under din elevtid på apoteket, vil du være en del af et elevteam, hvor du altid vil have andre elever og faglærte kolleger at søge råd hos. På den faste ugentlige studiedag, vil du få støtte fra både farmakonomer og farmaceuter, så du får mest muligt ud af din uddannelse. Du kan læse mere om selve uddannelsen her: https://www.apotekskarriere.dk/uddannelse/farmakonomuddannelsen

Hvis du er interesseret, så skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os og høre mere. Vi giver gerne en kop kaffe eller te, mens vi fortæller mere om vores apoteker og den uddannelse, du vil have mulighed for at få hos os.

Tue Askaa

Apoteker

 

København Øresunds og Østerbro Apotek

Type:
Farmakonomstuderende
Lokation:
Østerbro Apotekerne
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
01-09-2024
Stillingstype:
Farmakonomstuderende
Del annoncen