Farmaceut søges til skønne Sydfyn

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 24-04-2024
Ansøgningsfrist: Efter aftale
Ansættelse: Efter aftale

Vi ønsker at opnormere vores farmaceutteam på Sct. Nicolai Apotek i Svendborg og søger derfor én farmaceut til en fast stilling.

Har du lyst til at arbejde et sted hvor værdier som RESPEKT, PROFESIONALISME og det at være AUTENTISK, er noget du kan identificere dig med, så skal du læse med her.

Brænder du for dit fag og har du lyst til at gøre en forskel i en hverdag, hvor ingen dage er ens?

Vi søger en farmaceut, der vil være med til at sikre høj faglighed i hverdagen og som vil hjælpe os med at tage hånd om vores kunders sundhed, så de føler sig mødt og set, uanset om de ringer til os, vi kommer ud til dem med deres varer eller de kommer ind på vores apoteker. Vi søger en farmaceut med godt humør i hverdagen, der kan arbejde selvstændigt, er initiativrig og kan være en god sparringspartner for kollegaer. Vi vægter en del års erfaring fra et lignende job og lysten til at lære fra dig højt.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi alle kan sparre med hinanden på kryds og tværs og hvor der både er plads til seriøsitet og højt humør. Du vil indgå i et yngre dynamisk team bestående af 13 farmakonomer, 5 farmaceuter, 3 studerende og 5 servicemedarbejdere. Vi er en personalegruppe der hjælper hinanden og løfter i flok, her er plads til hinandens forskelligheder og vi er gode til at gøre brug af hinandens individuelle kompetencer.

Vi er en arbejdsplads med farmaceut- og farmakonomstuderende og hvor der er plads til projekter og frihed under ansvar. Vi tilbyder forskellige ansvars- og arbejdsområder og tilpasser gerne ud fra dine ønsker, hvor det er muligt. Har du interesse eller flair for medicin- og compliancesamtaler, udvikling, vaccination eller coaching af studerende, vil dette være et kæmpe plus, men ikke altafgørende.

Du finder Sct. Nicolai Apotek i hjertet af Svendborg centrum, som foruden hovedapoteket består af filialerne Vester Skerninge Apotek og Sct. Nicolai Vest i Kvickly Storcenter. Dit arbejde vil kunne foregå i alle 3 afdelinger, men der vil også være mulighed for et fast skema i to afdelinger. Til daglig arbejder vi i det nye PharmaNet, er medlem af A-apoteket og har robotter på 2 lokationer.

Er du blevet nysgerrig på din fremtidige arbejdsplads, så kontakt Anja (Apoteker) eller Julie (Souschef), og få en snak om din fremtidige arbejdsplads. Om du vil arbejde fuldtid, deltid eller andet, så tilpasser vi det, så du kan få hverdagen til fungere for DIG.

Du er også velkommen til at sende en ansøgning til ach@apoteket.dk, ringe direkte til apoteket på 62210152 eller på mobil 22461660.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sct. Nicolai Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Svendborg
Ansøgningsfrist:
Efter aftale
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmaceut
Del annoncen