Odder Apotek søger engageret og fleksibel farmakonom

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 28-05-2024
Ansøgningsfrist: 01-08-2024
Ansættelse: Hurtigst muligt

Odder Apotek søger en engageret og fleksibel farmakonom til vores team. Det er ok, hvis du er nyuddannet.

Apoteket lægger stor vægt på faglighed, kvalitet, god kundeservice og et positivt arbejdsmiljø. Det er en fast stilling på 140-160 timer pr. måned efter ønske. Opgaverne får du indflydelse på. Vigtigst for os er, at vi kan samarbejde og at vi er enig om, at vi vil gøre en positiv forskel for vores kunder og for hinanden.

Du vil få mulighed for, at tilpasse dine arbejdsopgaver efter dine ønsker. Du får adgang til kurser og efteruddannelse, så du udvikler dig fagligt. Du vil møde sociale og omsorgsfulde kollegaer og en kort afstand til ledelsen, hvilket skaber en afslappet og åben atmosfære for kommunukation. En varm og imødekommende arbejdsplads, hvor din mening tæller. Apoteket har massageordning og frugtordning. Der er gratis parkering.

Odder Apotek omfatter hovedapoteket Odder Apotek, samt filialapoteker i Malling og Solbjerg (i Aarhus) og Nørregade Apotek i Kvickly i Odder, derudover Samsø Apotek. Dit arbejde vil kun foregå på 2 afdelinger (ikke Samsø).

Vi er uddannelsesapotek for farmakonomstuderende og farmaceutstuderende og tilbyder sundhedsydelser, herunder vaccination. Vi anvender Pharmanet og er medlem af A-apoteket.

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning til bulow@apoteket.dk

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte Apoteket Hanne Bülow på 40685417 eller farmakonom Line Højsgaard Nielsen på 50949940.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Odder Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Odder Apotek
Ansøgningsfrist:
01-08-2024
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen