Farmaceut til Høng Apotek

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 30-05-2024
Ansøgningsfrist: Efter aftale
Ansættelse: Efter aftale

Vi søger en ambitiøs farmaceut. Du må gerne være nyuddannet eller erfaren farmaceut. Der tilbydes en stilling på 160 timer eller efter aftale. 

Vi tilbyder et skræddersyet plan for at du kan nå dine mål. Drømmer du på sigt at kunne blive apoteker, hjælper apoteket med at ansvar, arbejdsopgaver og kurser målrettes dette. 

Arbejdet bliver både i skranke, receptur samt projekter. 

Vi er blandt landets bedste til sundhedsydelser og vi forventer at du fører an med fagligheden. Der er også mulighed for at påtage forskellige ansvarsområder. 

Du kommer både til at arbejde på hovedapoteket og i filialerne. 

Vores hovedapotek ligger i Høng og vi har også filialerne i Gørlev og Kalundborg. Vi er 3 farmaceuter, 10 farmakonomer, 3 farmakonomelever fordelt på alle 3 afdelinger. 

Vi er en flok gode kollegaer der søger et nyt medlem af familien. Vi er stolte af vores faglighed og gør en ære i at yde ekstra service for vores kunder. Vi har meget fokus på vores samarbejde, vores sammenhold og at vi har et godt arbejdsmiljø. Vi ønsker at være de bedste kollegaer for hinanden. Både fysisk, psykisk og fagligt velvære vægtes højt hos os. 

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med højt til loftet og stor selvstændighed under ansvar. Vi er fleksible og ønsker en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Vi ønsker at du er ansvarsbevidst og mødestabil. Du møder på arbejde med positiv energi og godt humør. At du ønsker at bidrage til fællesskabet og samarbejdet med kollegaer på tværs af faggrupper og afdelinger. Du skal have en passion for kundeservice, kvalitet og høj faglighed. 

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. 

Lyder vi som et match for dig, så skynd dig at ringe til os på 58852294 (Høng Apotek) eller 53646345 (Hassan) og send en ansøgning til mail: 254ha@apoteket.dk 

Hassan Rana, Apoteker 

Høng apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Høng, Gørlev og Kalundborg Krone Apotek
Ansøgningsfrist:
Efter aftale
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmaceut
Del annoncen