Skræddersy din stilling på Ringsted Apotek

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 25-06-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: 01-08-2024

Skræddersy din egen stilling på Ringsted Apotek

Er du farmakonom eller farmaceut og på udkig efter en arbejdsplads med en ledelse, der er nærværende, engageret og sætter sit personales trivsel i højsædet. På Ringsted Apotek stræber vi ligeledes efter at skabe et miljø, hvor medarbejdernes udvikling er i fokus.

Vi tror på at investere i vores team og tilbyder rig mulighed for personlig og faglig udvikling, hvorfor vores døre altid står åbne for dem, der søger en meningsfuld karriere inden for apoteksverdenen.

Vi ønsker os en kollega, som kan være del af vores af arbejdsopgaver som bl.a. berører uddannelse, dosis, logistik og butikken, og alt dette matches efter dine ønsker og hvad du brænder for. 

Grib derfor chancen og se hvordan du kan passe ind i vores dedikerede team og udforske de mange muligheder på Ringsted Apotek, hvor vi gerne udvider med en farmakonom eller farmaceut mere til vores fantastiske team. 

Lad os sammen skabe en fremtid, hvor vi alle trives og vokser. Om du er nyuddannet gør ingen forskel, vi står klar til at give dig al den støtte du har brug for, hvor vi målrettet styrker dine kompetencer indenfor sektoren.

På Ringsted Apotek anvender vi Pharmanet og er medlem af kæden A-apoteket, som i øvrigt tilbyder målrettede efteruddannelseprogrammer. Vi er uddannelsesapotek for farmakonomstuderende og farmaceutstuderende og tilbyder sundhedsydelser, herunder vaccination. Apoteket er et selvstændigt apotek uden filialer men med udsigt til spændende forandringer i nær fremtid med modernisering og samarbejde med kommunen.

Er du blevet nysgerrig på stillingen og kan have interesse, skal du være velkommen til at kontakte mig på apoteket på 57 61 14 59. Ellers vil jeg se frem til din mail som kan sendes til baris@apoteket.dk, hvor du evt. præsenterer dine kompentencer og din motivation for en stilling hos os.

 

Ringsted Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Ringsted Apotek
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
01-08-2024
Stillingstype:
Farmaceut
Farmakonom
Del annoncen