Farmakonom eller evt. farmaceut til filialleder stilling søges

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 07-06-2024
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: 01-09-2024

Farmakonom eller evt. farmaceut søges til filialleder/butikschef stilling.

Valby Apotek-koncern søger farmakonom eller evt. farmaceut til filialleder stilling på ny filial i Københavnsområdet.

Vi søger en mødestabil person med højt kendskab til sektoren, der ikke er bange for at tage ansvar og gå forrest. Du vil være nøglespilleren på filialen, hvor du i samarbejde med apotekeren og koncernsouschefen vil have til opgave at udvikle apoteket til at være det bedste apotek i området. Det kræver motivation og gå-på-mod, og vi forventer, at du vil være med til at gøre endnu en filial i vores koncern til en stor succes i et for os nyt lokalområde. 

Vi forventer, at du har følgende erfaringer/kompetencer:

·       Filialdrift

·       Logistik

·       Kampagner

·       Robot håndtering (ROWA)

·       SoMe

·       Sundhedsydelser (vaccinationer m.m.)

Ud over at være nøglespiller på filialen med tæt samarbejde med apotekeren og koncernsouschefen, vil du blive en del af en større apotekskoncern med flere apoteker i København og i Egedal. 

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med mange muligheder for udvikling, høj selvstændighed under ansvar og fleksibilitet, og så sætter vi en stor ære i, at vores arbejdsplads skal være et hyggeligt sted at være med mulighed for at skabe gode relationer.

Vi ønsker, at du er ansvarsbevidst og mødestabil. Du møder på arbejde med positiv energi og godt humør. Vi drømmer også om, at du ønsker at bidrage til fællesskabet og samarbejdet med kollegaer på tværs af faggrupper og afdelinger. Du skal have en passion for kundeservice, kvalitet og høj faglighed. 

Tiltrædelse: 1. september 2024

Løn: Lønpakke efter anciennitet og kompetencer. Mulighed for lønpakke med årlig bonus og et tillæg som giver smil på læben. 

Lyder  det som en stilling, du kunne se dig selv i, så send os en ansøgning og CV, evt. udtalelser og anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere, til koncernsouschef Sebastian Eggers-Lura på 197se@apoteket.dk.

For yderligere spørgsmål, kan du ringe til Sebastian på tlf. 53 62 54 00.

Valby apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Københavnsområdet
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
01-09-2024
Stillingstype:
Farmaceut
Farmakonom
Del annoncen