Aarhus Viby Apotek søger farmakonomkollega

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 10-06-2024
Ansøgningsfrist: Ikke angivet
Ansættelse: Hurtigst muligt

Er du farmakonom eller bliver du det lige om lidt, og brænder du for den gode kundeoplevelse i en afvekslende hverdag med fokus på det gode arbejdsmiljø? Hvis "ja", så er du måske vores nye kollega?  Vi udvider vores skønne flok af farmakonomer. Alder, køn, anciennitet, etnicitet er ikke afgørende for os. Det er den gode kemi.

Vi vægter engagement, godt humør, fleksibilitet og stabilitet højere end dine erfaringer. Vi kan til gengæld tilbyde dig en stilling, hvor vi i høj grad vil lytte til dine ønsker mht. ansvarsområder, arbejdstid, skema og arbejdssted.

Vores organisation er i en spændende udvikling, og netop derfor har vi en stor pallette af arbejdsopgaver, som vi kan tilbyde dig at tage del i og/eller bliver ansvarlig for. Det kan f.eks. være:

  • Ledelsesopgaver af større eller mindre grad
  • Faglige opgaver
  • Salg og markedsføring
  • En del af vores store vaccinationsteam

I vores kun 2 år gamle apotek i Storcenter Nord vil du få en dynamisk hverdag med mange søde kunder i alle aldre. I Viby er der dynamik i både skranke, forsendelse, dosisafdelingen og vores 2 nye samtale/vaccinationsrum. Stjerne Apoteket er det nære apotek, hvor man lærer de lokale kunder godt at kende. Vi arbejder i PharmaNet og har robot på alle 3 afdelinger. Som farmakonom arbejder du altid sammen med faglærte kollegaer. Vi prioriterer en god bemanding og arbejder struktureret med afsat tid til bl.a. ansvarsområder.

Vi arbejder i teams med høj grad af medbestemmelse og på tværs af afdelingerne, så vi sikrer, at vi er 1 organisation. Vi har fokus på sundhedsydelser, og vi er uddannelsesapoteker for både farmakonomelever og farmaceutstuderende. Vi er medlem af kæden A-apoteket.

Vores værdigrundlag bygger på den gode kundeoplevelse og god kollegakarma, og vi vægter humor, faglighed samt udvikling af såvel os selv som vores opgaver højt i hverdagen. Vi spiller hinanden stærke, og vi udvikler os fagligt sammen på fælles ugentlige morgenmøder samt daglige morgenbriefing.

Er du blevet nysgerrig og/eller har du lyst til at blive en del af vores organisation, så er du meget velkommen til at kontakte souschef Lone Søndergaard eller apoteker Marianne Kallesen for yderligere information. Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt eksamensbevis og evt. udtalelser til Marianne Kallesen på 331mk@apoteket.dk. Ansøgninger behandles fortroligt.

Bilag
Stillingsannonce farmakonom juni 2024.pdf
170.342kb
Download

Aarhus Viby Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Aarhus Viby Apotek
Ansøgningsfrist:
Ikke angivet
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen