Filialleder til Åbyhøj Apotek

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 12-06-2024
Ansøgningsfrist: Ikke angivet
Ansættelse: Hurtigst muligt

Filialleder til Århus Åbyhøj Apotek

Søger du nye udfordringer er der en spændende mulighed på Åbyhøj Apotek, hvor du selv kan være med til at præge dine ansvarsområder. Vi arbejder med mennesker og apotekets vigtigste ressource er dig og dine kollegaer. 

Om du er yngre eller har flere års erfaring er af mindre betydning, så længe du er selvstændig, serviceminded, uhøjtidelig og har et godt humør. Kundebetjeningen har høj prioritet og vi søger derfor en medarbejder, der har interesse og gerne ambitioner indenfor kundekontakt.

Kunne du tænke dig at være med på en rejse sammen med et stærkt team på et topmoderne apotek? Vil du gerne have ansvar og muligheder for at udvikle dig? Vil du være med til at tegne fremtiden for koncernen Århus Åbyhøj Apotek?  

Vi tilbyder en afvekslende hverdag i et udviklingsorienteret miljø.

Århus Åbyhøj Apotek er et apotek i konstant udvikling med 3 filialer tilknyttet: En i shopping centeret Bruun’s Galleri i centrum af Århus, Tilst Apotek beliggende i Bilka og Hasle Apotek på en af indfaldsvejene til centrum. Vi har fokus på at møde kunden i øjenhøjde. Vi er medlem af kæden A-apoteket og arbejder med C2. Desuden har vi robotter på 3 enheder.

Kan du nikke genkendende til dette og bliver nysgerrig på at vide mere så kig forbi Åbyhøj Apotek eller kontakt filialleder i Tilst Susan Bjerning Søndergaard, filialleder i Bruuns Bodil Overgaard eller apoteker Lene Hurup Kristoffersen. 

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Åbyhøj Apotek             Bruuns Apotek             Tilst Apotek                   Hasle Apotek

Tlf: 8615 8000               Tlf: 8617 0551              Tlf: 8624 2295                Tlf: 8615 2077

Bilag
Filialleder Åbyhøj Apotek.pdf
71.739kb
Download

Åbyhøj Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Åbyhøj Apotek
Ansøgningsfrist:
Ikke angivet
Ansættelse:
Hurtigst muligt
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen