Daglig leder

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 14-06-2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

DAGLIG LEDER TIL LØGTEN APOTEK

 

Er du faglig dygtig, forretningsorienteret og har flair for ledelse,så søger Løgten Apotek en daglig leder. Du skal kunne skabe en inspirerende butiksoplevelse og lede med både synlighed og tydelighed.

 

Om stillingen:

Løgten Apotek søger en daglig leder, der kan tage føringen, fremme arbejdsglæde og bidrage med innovative idéer. Du vil være en central figur sammen med en dygtig servicemedarbejder, støttet af kollegaer med varierende timer. Der vil også være faste vagter i andre afdelinger af Hornslet-Ebeltoft organisationen, for faglig sparring og kollegialt samvær.

 

Dine ansvarsområder:

·         Være en synlig leder, der går forrest og motiverer dine kollegaer

·         Drive innovation og nytænkning i butikken

·         Bidrage aktivt i ledergruppen og salgsteamet

·         Filialdrift (optimering, bemanding, lager og it)

 

Kvalifikationer vi søger:

·         Være leder

·         Have gode samarbejdsevner

·         En positiv entusiasme og en robust personlighed

·         Engagement og selvstændighed i dit arbejde

 

Vi tilbyder:

·         Et skema, der passer til dine behov

·         Løbende inspiration og efteruddannelse

·         Fast støtte og sparring fra salgsteam og ledergruppe som du er en del

·         En stilling på 140-160 timer pr. måned

·         Løn, der inkluderer et filialledertillæg

 

Hvis du er klar til at tage næste skridt i din karriere og være med til at forme fremtiden for Løgten Apotek, ser vi frem til at høre fra dig!

 

Kontakt souschef Mathias Poulsen, 30 20 74 69, for yderligere oplysninger. Ansøgning fremsendes på mail til Gitte Beider, HR & administration, 104GB@apoteket.dk

Hornslet-Ebeltoft apotek består af 7 enheder på Djursland, med kort afstand til Aarhus/ Randers. Der er gode transportmuligheder lige til døren med letbane, bus eller bil. Der er parkering til medarbejderne. Vi er i alt ca. 80 medarbejdere. Løgten apotek ligger centralt i Løgten/Skødstrup lige over for letbanen. Det er i store, lyse lokaler, og vi har Apostore robot. Vi har fordelt vores specialer på de forskellige enheder, med Hornslet som hovedapotek. Der er forsendelse til et stort opland, en af landets største dosisafdelinger, separat veterinær afdeling samt 2 egne sites for homøopati- og naturmedicin, samt mærkevaresalg – med tilknyttet e-handel og vejledning til danskere med mellemøstlig baggrund.

Hos os får du stor indflydelse på din arbejdsdag. Vi arbejder med en høj grad af selvstændighed og tager aktivt del i udformningen af vores arbejdsprocesser gennem en årlig strategiproces, hvor alle medarbejdere bidrager til mål og handlingsplaner. Medarbejderne kan følge årets aktiviteter på årshjul og hver morgen starter vi dagen med morgen briefing. Vi investerer aktivt i vores medarbejdere og prioriterer et godt arbejdsmiljø og psykologisk tryghed højt.

Hornslet - Ebeltoft Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Løgten Apotek
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmaceut
Farmakonom
Del annoncen