Souschef til Aarhus Viby Apotek

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 19-06-2024
Ansøgningsfrist: Ikke angivet
Ansættelse: Efter aftale

Souschef til Aarhus Viby Apotek.

Er du farmaceut og drømmer om at blive apoteker, så tilbyder vi nu en souschefstilling, som vi tilpasser og målretter lige netop dine ønsker, behov og kompetencer. Sammen laver vi en karrieplan, hvor du udvikler dine kvalifikationer i ledelse, driftsøkonomi og faglighed. Vi tilbyder relevant efteruddannelse og løn efter kvalifikationer. Apotekeren deler gerne ansvaret for apoteket med den ideelle kandidat, og vi vil se det som den fornemste opgave, at bidrage til den udvikling, der sikrer, at du kommer i mål som apoteker.

Er du farmakonom med interesse for ledelse, personaleansvar og udvikling, og har du lyst til at være souschef i en stor organisation, så tilpasses denne stilling ligeledes dine ønsker, behov og kompetencer. Vi står klar til at støtte dig i den udvikling, denne stilling kan tilbyde dig.

Uanset din uddannelsesmæssige baggrund, så søger vi en souschef, der - som os - brænder for den gode kundeoplevelse og den gode kollegakarma, hvilket sammen med vores værdier respekt, faglighed, serviceminded og ansvarlighed er fundamentet for vores virksomhedsgrundlag.

Vi skaber denne stilling sammen med henblik på at opfylde dine ønsker til karrieplan, udvikling, ansvarsområder, arbejdstid, arbejdsskema mm. Vi vægter engagement, godt humør, fleksibilitet og stabilitet højere end dine erfaringer.

Du vil i vores organisation få en flok super dygtige, søde og sjove kollegaer, der på hver deres ansvarsområder vil sikre dig en god sidemandsoplæring. Vi arbejder i teams, som har høj grad af medbestemmelse, og vi arbejder som 1 organisation, selvom vi fysisk befinder os på 3 lokationer. Vi spiller hinanden stærke, og vi udvikler os fagligt sammen på vores fælles ugentlige morgenmøder.

I Storcenter Nord vil du arbejde i et travlt og nyindrettet apotek med bl.a. samtale/vaccinationsrum. I Viby holder vores forsendelse til, og også her er der gang i både skranke og nyindrettede samtale/vaccinationsrum. Stjerne Apoteket er det nære apotek, hvor man lærer de lokale kunder godt at kende. På alle 3 afdelinger er der robot, vi arbejder i PharmaNet, og du arbejder altid sammen med faglærte kollegaer/elever på alle vores 3 afdelinger. Vi prioriterer en god bemanding og arbejder struktureret med afsat tid til bl.a. ansvarsområder.

Vi har fokus på sundhedsydelser, og vi er uddannelsesapoteker for både farmakonomelever og farmaceutstuderende. Vi er medlem af kæden A-apoteket.

Er du blevet nysgerrig og har du lyst til en snak om mulighederne i denne stilling, så er du meget velkommen til at kontakte apoteker Marianne Kallesen for yderligere information. Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt eksamensbevis og evt. udtalelser til Marianne Kallesen på 331mk@apoteket.dk. Ansøgninger behandles fortroligt.

 

 

Bilag
Souschefstilling juni 2024.pdf
138.906kb
Download

Aarhus Viby Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Aarhus Viby Apotek
Ansøgningsfrist:
Ikke angivet
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmaceut
Farmakonom
Del annoncen