Buddinge Apotek søger farmakonom til ledende stilling i recepturen

Apoteksfaglært personale
Sidst opdateret 15-09-2024
Ansøgningsfrist: Efter aftale
Ansættelse: Efter aftale

HOLDER DU AF VARIATION I DIT ARBEJDE PÅ APOTEKET?

 

Buddinge apotek søger forsendelsesansvarlig farmakonom

Vi søger en kollega som har lyst til at være ansvarlig for vores forsendelse på Buddinge apotek. Buddinge apotek er en del af apotekskoncernen Søborg/Ordrup/Buddinge Apotek og du, vores nye farmakonomkollega, vil være fast tilknyttet Buddinge apotek.

Det er en sjældent opslået stilling med stort ansvar og meget stor variation i det daglige arbejde. Hos os har vi alle vagter i skranken hvor vi med stort engagement, højt serviceniveauog og stor faglighed servicerer vores skrankekunder, så dit stamskema vil fortrinsvis bestå af vagter i forsendelsen med en enkelt vagt om ugen i skranken. Du vil blive overordnet ansvarlig for vores forsendelse og således få ansvar for at vi på bedste vis får serviceret vores forsendelseskunder. Dine indspark til optimering af vores processer i forsendelsen vil blive modtaget med kyshånd og du vil opleve en meget stor grad af medbestemmelse i jobbet. Når du er kommet godt i gang hos os vil du jonglere med plejehjem, bosteder, storkunder og private forsendelseskunder, have ansvar for vores chaufførteam, være indsat i vores processer ifht. dosisdispenseret medicin og have styr på vores logistikhjul.

 

Vi er en arbejdsplads med søde og dygtige kollegaer som vægter trivsel, faglighed og samarbejde meget højt. Vi er kompromisløse i vores bestræbelser på at yde den ypperste service for vores kunder og vi øver os hver dag på at blive en lille smule dygtigere end vi var i går. Vi synes det skal være sjovt, motiverende og trygt at være på arbejde og vi prøver det bedste vi har lært at hygge os på arbejdet og på personalearrangementer. 

 

Vi er en apotekskoncern som forsøger at favne alle de muligheder apoteksverdenen byder og vi gør alt for at sikre at vi alle har en spændende og motiverende arbejdsdag ved at kaste os ud i spændende projekter som fx arrangementer i lokalområdet, apoteksudsalg på musikfestival, undervisning af borgere og samarbejdspartnere i kommunen og fuldt fokus på etablering og implemetering af alle sundhedsydelser.

Du ønsker en fastansættelse. Vi er fleksible ifht. timetal, men håber på du har et ønske om at arbejde mindst 120 timer om måneden. Vi sigter mod at alle har deres drømmeskema, så der er mulighed for fx at have dage med tidligt fri. Startdato efter aftale når det passer dig bedst. Du kan både være nyuddanet og erfaren farmakonom. Vi sørger for oplæring og de nødvendige kurser. Sålænge du er frisk på at udvikle dig, yde den ypperste service for vores kunder og have det sjovt med dine kollegaer, så er du et match med vores organisation.

Vi bruger Pharmanet, har robot på alle apoteker og er medlem af kæden Pharma+

Vi er uddannelsesapotek for farmakonomelever og farmaceutstuderende  

 

Er du nysgerrig efter at høre yderligere om jobbet? Så ring på telefon 42 24 83 45 og få en snak med Souschef Nima, eller på 21 67 67 53 og få en snak med Apoteker Anders. Du kan også skrive en mail med dine spørgsmål til Nima på 312nj@apoteket.dk eller til Anders på andersnicolai@apoteket.dk 

 

Vi glæder os til at møde dig

Buddinge Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Buddinge Apotek
Ansøgningsfrist:
Efter aftale
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen