Farmakonom til skranketeam

Apoteksfaglært personale
Oprettet 14. May 2020
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Efter aftale

Vi er en apotekskoncern i vækst, derfor søger vi endnu en dygtig og glad farmakonom. Skal du med på holdet?

 

Jobbet
Din primære arbejdsopgave vil være kundeekspeditioner, og der vil være mulighed for at indgå i vaccinatør-team.

Stillingen er på 140-160 timer/måned med vagter i alle vores afdelinger (vi forsøger så vidt muligt at man mest er i 2 afdelinger, og vi prøver at tilgodese individuelle ønsker). Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. Om du er nyuddannet eller erfaren er mindre vigtigt – høj faglighed er en selvfølge.

Vi har fire afdelinger og mange glade kunder. Derfor søger vi en farmakonom der først og fremmest kan skabe gode kundeoplevelser med kunder, der kommer igen og igen, og kan skabe arbejdsglæde for sig selv og sine kollegaer.

Du bliver en del af et team med ca. 40 kollegaer fra 10 forskellige nationaliteter, der sammen skaber en spændende og dynamisk arbejdsplads i en humoristisk og uformel omgangstone. Fagligheden prioriteres højt samtidig med, at kunderne oplever en hurtig og effektiv betjening. Vi sætter arbejdsglæde, professionalisme og resultater i højsæde og vores personaleforening sørger for mange spændende sociale aktiviteter i løbet af året. 

Om Vejlby Apotek
Koncernen består af hovedapoteket i Vejlby-Risskov, en filial i Veri Center, en filial i Lystrup og en filial i Egå. Alle enheder er topmoderniserede og 3 har robot (den 4. er på vej). Der er gratis parkering ved alle afdelinger og gode transportforbindelser. Vi er uddannelsesapotek for farmakonomelever, vi influenzavaccinere og er akkrediteret i henhold til DDKM. Vi bruger C2 og er medlem af A-apoteket, hvor apotekeren sidder i bestyrelsen.

Ansøgning
Ansøgning vedhæftet CV, udtalelser og eksamensbevis sendes til e-mail: 178cc@apoteket.dk snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt og vi indkalder løbende til samtale.

Læs mere om Vejlby Apotek på: www.vejlbyapotek.dk og på Facebook

Se videopræsentation her: >klik her< 

Du er meget velkommen til at kontakte apoteker Cesare Cota (mobil: 22759141), souschef Louise Rohbrandt (mobil: 27118110) eller ledende farmakonom Camilla G. Jakobsen (mobil:22376665) for yderligere oplysninger.

Bilag
farmakonom 2020.pdf
104.223kb
Download

Vejlby Apotek

Type:
Apoteksfaglært personale
Lokation:
Aarhus
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Farmakonom
Del annoncen